(Pris-) Utdelning!

Ja, idag har vi tagit vår första placering och red LB:1 på otroliga 69,65 %!!!!!!
Prisutdelning och som ni ser skymtar en blå rosett på min fina häst!
Och jo, jag ska bli bättre med bloggandet igen -håll ut bara! Idag gjorde jag två starter, LA:1 gick bra, men vi var trötta så vi slutade på 62, 37 % - Jag är otroligt nöjd med vår prestation och imorgon ska Cosmo få flyttas till sommarhage och få äta lite gräs och gå ute med kompisar under sommaren. Återkommer!
Jag säger bara: Andraplatsen var vår - Jag är lyckligast i hela världen!
/CC

Frisering, bete och lydnadsövningar

Ja, det var vad gårdagen fick erbjuda för Cosmos del. Vi ryckte manen, klippte hovskägg och trimmade det där lurviga i öronen. Sen gick vi ut för lite betesstund och sen avslutade vi i ridhuset med lite lydnadsövningar med Cosmo lös. Han var ganska duktig, men blev lite busig när jag började springa och ville hellre busa med sin matte. Jag tyckte inte det var en bra idé att busa med 700 kg okontrollerad Cosmo, så då fick vi backa bandet och fortsätta med lite fler övningar. Sen gick det jättebra att både stanna, springa, gå åt olika håll, backa och så vidare. Cosmo verkar dessutom tycka det är roligt och det är ju bra!
Idag ska vi rida en sväng och sen blir det träning för Tina imorgon. Fredag blir förhoppningsvis uteritt och sen ska mamma träna på lördag, lätt-trimning på söndag inför tävlingen på måndag. Ska bli så roligt!!!
Dags att fara. Ciao!
/CC

RSS 2.0