Kvällslogg

God kväll!

Jag är nyligen hemkommen från stallet (vanliga "hemmastallet") där vi haft lite möte. Känner mig verkligen laddad och längtar efter att få ta hem Cosmo och sätta igång som vanligt igen! Hösten är dessutom fullspäckad med clinics, träningar, tävlingar och andra aktiviteter och det gör en ännu mer taggad! Cosmo har fått vila idag eftersom jag inte hunnit med ridningen, men han har det så bra i hagen och kondisen är ju inget han tappar när han travar omkring i den där jättehagen hela dagarna.

Jag sitter i alla fall och kikar på en ny mobiltelefon. Helt värdelöst när ens telefon inte vill fungera längre. Jag tycker det är helt omöjligt att hitta en telefon som uppfyller ens önskningar. Jag vill ha en snygg telefon med bra funktioner som bra kamera, surf och sånt, men när man är hästtjej och lika slarvig som jag är det inte det smidigaste att ha en pekskärm som är überkänslig om man hostar i dess närhet. Av den anledningen borde jag ha en sån där som man kan gjuta in i väggen, köra över med bilen, kasta från höga höjder och tappa i vatten utan att den går sönder.. Men hur snygga är de då? Och hur många såna finns det med bra kamera och surf? Jag har i alla fall inte hittat nån, om du vet nån, tell me!! Nej, om jag ska kunna ta en massa bilder till bloggen så behöver jag ju en bra kamera i mobilen. Ja, ni som känner mig vet.. Jag skulle inte ta en enda bild om jag inte hade kameran i mobilen..

Nej, nu åskar det en massa här så jag måste nog stänga av.. Men, som alltid - Vi hörs!
/CC


Och så var det igång igen!

Tjenare!
Hoppas allt är bra med er!

Jag ska snart åka till stallet och ta en lite sväng med Cosmo innan jag åker till jobbet. Blir förmodligen en barbackatur idag och förmodligen på banan - Lite rädd om livet är jag faktiskt! Ska nämligen sova kvar på slottet i natt eftersom jag jobbar ikväll och börjar igen i morgonbitti och jag vill inte ha sadeln med mig i bilen. Men jag ska försöka fila på sitsen lite mer. Det gäller at pressa sig lite när man inte tränat på länge!

Igår tog jag och Veronica en kvällstur med kusarna. Jag tog dressyrsadeln med mig för första gången och Oj, vad jag älskar den sadeln! Man sitter ju som en kung ;) Cosmo kändes dessutom superfin och ställde sig väldigt villig till jobb. Vi tog en härlig skogstur och skuttade till och med över några små stockar som strategiskt nog var utplacerade längs ridvägen. Eller, nu ljuger jag kanske lite.. Av tre stockar och en rad med tunnor, hoppade vi en av stockarna och de övriga tyckte Cosmo var fasligt läskiga, speciellt de där konstiga tunnorna!! Hmm, jaja, han hoppade ju i alla fall en ;)

På hemvägen tog vi en liten galopp och Cosmo var superfin. Lätt i handen, rund och fin galopp och gick toppen att både korta och länga med små hjälper. Vi provade några byten också och jag undrar nästan vad som hänt under betestiden. Det gick liksom lättare än någonsin tidigare, bara att tänka lite och sitta om lite lite, så gjorde han klockrena, raka byten! Matte satt där med bredaste leendet och bara njöt!

Jo, jag tror allvarligt talat att han mått riktigt bra av den här vilan och att få gå ut i en ordentlig hage hela dagarna. Så synd att man så ofta måste kompromissa med små hagar och modern anläggning eller stora fina hagar men utan ridhus. Skulle jag ha vunnit de där 79,5 miljonerna som någon lycklig rackare gjort (på en lott från ICA i RIMBO) skulle jag bygga ett fint stall med fin ridbana, ridhus och många stora hagar där hästarna kunde få strosa omkring. Det skulle ju sitta fint, eller hur?! Cosmo blir dessutom så mycket trevligare att hantera när han har saker att göra om dagarna. Inte bara behöva stå stilla i en liten hage varenda dag. Klart som attan att han blir less och försöker busa till det genom att gnaga lite på en hästskötare eller sin matte!  Nej, rejäla hagar ska det vara! Kanske med en liten gärdesgård omkring, så här, det vore väl fint? Om jag nu vann de här pengarna (vilket jag i och för sin aldrig kommer att göra eftersom jag aldrig köper lotter, men ändå, vi låtsas!) och fick min lilla gård, skulle nog hästlivet vara fulländat. Tänk er själva att kliva upp om morgonen och ha hästarna precis utanför fösntret!


http://content.expressen.se/blog/81/07/31/tradgard/images/H%E4star%20i%20hage%20.jpg

Nej, dags att sluta drömma. Det är väl dags att åka så jag hinner till jobbet och i alla fall tjänar ihop en liten slant ;) Vi hörs!
/CC


Datorlös vecka ger ouppdaterad blogg...

Ja, jag har helt enkelt varit datorlös sen senaste inlägget. jag är ledsen, men därför har det inte blivit mycket uppdatering här. Förlåt.. :)

Cosmo har det i alla fall fortfarande bra i sommarhagen. Idag går vi in på sista veckan och han kommer förmodligen att få flytta hem på söndag. Ska faktiskt bli skönt att komma hem och få lite mer fasta rutiner igen. Tyvärr har igångsättningen förra veckan inte varit helt effektiv. Jag red måndag och tisdag förra veckan, men sen har det varit en riktig rivstart på jobbet sen dess, så jag har inte haft någon energi kvar när jag slutat. Tur nog, hade jag energi igår kväll och tog mig till stallet för att rida. Hade packat ihop alla ridkläder, sadel och träns i bilen och åkte iväg laddad som få. Väl där och dags att byta om, inser jag att jag nog lagt ridkläderna i Tomas bil istället för min... Smart jobbat, Christin! Så jag red barbacka på banan istället. I jeans och lågskor. Jag har tydligen inte lärt mig helt av min erfarenhet som tå-nagel-lös att jodphursen alltid ska vara på, men just denna gång fanns de inte tillhands och just denna gång lyckades han i alla fall inte trampa på mig. Är man sådär himlans ridsugen så får man liksom offra lite, eller hur?! Det var i alla fall roligt och lättare att sitta på honom än jag hade tänkt mig. Bra sitsträning är det ju verkligen, när man känner så tydligt själv om man sitter i balans eller ej.

Nog för att han inte kastade av mig eller trampade av mig fler tånaglar, men Cosmo lyckades med något annat..(naturligtvis).. Nämligen att slita sönder grimman och springa ifrån sin matte på stallplanen. Upp till gårdens bostadshus, störa dem mitt i middagen och låta dem hjälpa till att fånga honom. Min käre Cosmo hittar då alltid på en massa nya upptåg. ;)

Ingen annan grimma hade jag ju heller att tillgå, så det får bli dagens uppdrag att investera i en ny. Bäst att göra det med en gång, vetja!

Vi hörs!
/CC

Är det möjligt att man får kompromissa lite?

Ja, jag tänker så här; Om jag nu är lite sämre än vanligt på att blogga under semesterveckorna, så får ni en uppdatering här med både lite bilder och text, så ni står er ett tag till och kompenseras för de dagar som jag slarvat!? Och du! Passa på att ligga på stranden nu så länge uppdateringen är som den är ;)
Cosmos sår har i alla fall börjat läka riktigt bra, men det känns som att han börjar tröttna lite på latmanslivet utan att behöva göra något med mig på ryggen. Ska bli skönt att sätta igång honom nu i dagarna. För att underhålla mig under dessa dagar har jag bland annat ridit en sväng med Veronica på hennes Prezident. Han är en söt brun sak, lettiskt halvblod (rätta mig om jag har fel!), och någonstans omkring 155 cm över havet. Alltså; Den är liten. I alla fall betydligt mindre än LångbensCosmo! Men han kändes faktiskt inte liten att rida, mindre naturligtvis, men inte liten. Problemet för mig kom dock när jag skulle sitta av, marken kom liksom alldeles för fort så jag höll på att trilla när jag fick fotfäste för fort, haha. Ja, det var i alla fall trevligt att komma ut en sväng en lite halvsval sommarkväll...
I övrigt har jag också spenderat en hel dag med att skura ur Cosmos box så den glänser fint när det blir dags för flytt hem igen om ett par veckor. Vilket jobb dock! Tur att det är svalt i stallet annars hade jag aldrig överlevt! Jag började med att köra ut all torv och sopa ur hela boxen. Sen på med såpvatten på högtryckssprutan och spola alla väggar, galler och golvet. Å sen kom det värsta... Skurborsten fram och skrubba varenda millimeter av boxen och därefter spola allt med högtryckssprutan. Men snacka om att det var bra träning om man bara ska se till det positiva! Och såklart så blev faktiskt resultatet riktigt bra ;)
Dock fick Christin en redig dusch efteråt, med tanke på hur smutsig hon var när hon brottats med massa smutsvatten och stopp i avloppen... Hästlivet är bra underbart ändå!
När jag ändå var i farten tog jag med alla smutsiga och använda schabrak hem och körde på stortvätt. Sen tog jag tag i mitt mycket stökiga och oorganiserade överskåp, där jag har (läs ska ha) rena schabrak, täcken och annat som inte används varje dag. Mmm, det blev fint det!
Före.. ..Efter! Var sak på sin plats!

Tänk, när allt är nytvättat och på samma ställe, så är det något som slår en. Jag har nog en hel del grejer ändå... Kolla bara på antalet schabrak (det är alltså allt som ligger längst ner under de hoprullade vintertäckena). Jag kan nog inte motivera min överbelastade plånbok att jag behöver fler på ett tag, tyvärr!
Sen måste jag också få visa lite irritation, frustration och framförallt ilska mot Den eller De som inte kan låta andras saker vara! Får det lov att vara lite respekt, jag tackar! :Min Clear Round rosett från vår hopptävling har hängt på Cosmos box sedan vi vann den. Den har liksom fått hänga där för att jag är faktiskt himla stolt över den! Rosetten som sådan kan jag väl egentligen vara utan, men det är just det att den här betyder liksom något för mig. Framförallt står den för att vi har kommit en bra bit på väg, jag och Cosmo. Då blir jag så ledsen och besviken när Någon har varit och kladdat dit "COSMO" med några spretiga bokstäver över hela ena bandet. Så onödigt! Inte ens okej om Någon skrivit snyggt. Man rör helt enkelt inte andras prylar!
Jag blir så trött! Snälla Någon, besvara min fråga: Varför?! Är du nöjd med resultatet?! Suck..
Jaja, nog med pessimism. Jag är inte bitter, som Tony Rickardsson skulle ha sagt. Nu ska jag åka till Norrtälje och umgås med bästaste syster och hennes vänner.
Kram på er!
/CC

Lata dagar på stranden

Hej!
Ja, först så här sent om kvällarna börjar tempraturen bli uthärdlig. Kom precis hem från ett stallbesök och Cosmo och hans kompisar var betydligt piggare vid den här tidpunkten. Jag hade med grimman ut och hittade dem på en av ängarna. Han fick ett nytt bandage över såret igår tillsamans med lite penicillinsalva för att försöka få bukt med den där rackarns skråman som aldrig vill bli ren och fin och läka ihop. Planen för dagen var att låta det sitta om bandaget satt fint och det inte tryckte någonstans på honom. Det var som att Cosmo visste mitt ärende och tyckte det var onödigt att jag skulle ta med honom till stallet. "Titta, matte, vad fint bandaget sitter! Jag stannar här hos mina kompisar istället.." Jag fick alltså inte ta in honom utan fick bara komma nära och klappa och gosa och kolla till honom när grimman inte var med. SötCosmo. Han är så fin min grabb ;)

Men jag förstår att de har det kämpigt i hagen de här dagarna. Nej, man orkar inte inte göra många knop inte. Idag har jag legat på stranden tillsammans med Fia och Mira och försökt få lite färg på min likbleka kropp. Ett par dopp blev det såklart också för att svalka sig lite mellan solen. Nej, det är bara att passa på att njuta så länge man kan! Kram på er!
/CC

Vaaaaaarmt!

Större delen av denna söndag har spenderats på stranden tillsammans med syster Fia och systerdottern Mira. Det var härligt och det blev ett par dopp i sjön. Årets första för mig faktiskt ;)

Var och hälsade på Cosmo tillsammans med mamma nu ikväll när det äntligen var lite svalare. Han är så trött nu när han är ute dygnet runt och kämpar mot insekter och värme. Stackarn, men jag tror faktiskt det är lite bra för honom att få vara ute och bli lite trött också. Han har sin nya kompis Ozzy vid sin sida hela tiden medan de andra går lite för sig själva. Men naturligtvis under kontroll av Cosmo som intagit ledarpositionen i hagen.

Eventuellt ska jag rida lite tillsammans med Veronica i veckan. Hon har precis fått hem en fjordis som hon ska ha på foder, så hon har just nu två att motionera. Och i och med att jag inte rider Cosmo denna vecka heller så tänkte jag att det kan sitta fint med lite ridning i alla fall. Man blir ju liksom lite ridsugen när man inte fått rida på ett tag. Men om jag ska vara ärlig hade jag aldrig orkat hålla igång Cosmo i tävlingskondition i den här värmen, så jag hoppas det kan bli lite svalare när det är dags att sätta igång honom.

Jag har förresten shoppat lite grejer från Börjes i Tingsryd som jag fick hem häromdagen. Ett tunt bomullstäcke, benlindor (limegröna! jag var bara tvungen!!) grimskaft, och lite bra-att-ha-saker som schampoo, B-vitaminer, självhäftade bandage och sånt. Eftersom Tomas börjar jobba imorgon tänkte jag ta nån dag i veckan och ägna åt att skura boxen, städa ur överskåpet i stallet och ta hand om alla täcken och så, se om något behöver lagas eller kompletteras och allmänt se till att allt finns och är i ordning tills det är dags att flytta hem Cosmo igen.

Nu ska jag titta färdigt på VM-finalen, som jag förövrigt tycker spelas fult och inte alls underhållande. Jag är verkligen ingen fotbollsfantast, men är det VM så är det ;)

Hoppas bara jag hinner kolla på sammandraget från Falsterbo också, betydligt mer underhållande kan jag svära på! Kram på er!
/CC

Segt i sommarhagen

Hej på er! Hoppas ni passar på att njuta av sommaren så mycket ni kan nu när vår svenska sommar visar upp sig från sin allra bästa sida! I princip hela denna vecka har tillägnats förberedelser inför en jättetrevlig fest som kommer att gå av stapeln imorgon. Pappa Bengt fyller nämligen 60 år på söndag och ska firas med dunder och brak. Det blir öppet hus i deras trädgård imorgon och ingen vet riktigt hur mycket folk som kommer. Jag har lovat hjälpa till med lite servering och det ska bli kul, framförallt spännande att se hur många som faktiskt dyker upp - Det har nämligen slagits vad om antalet gäster så det blir mycket intressant att se vem som vinner... ;)

Cosmo har i alla fall semester nu. Han får till och med vara lite rufsig i sin korta, fina päls bara för att bibehålla lite skydd mot alla rackarns insekter. Han gillar verkligen inte dessa bromsar och flugor, men tyvärr finns det gått om dem i hagen där de går. Hans sår vill inte riktigt läka heller och den där plåstersprayen jag testade fungerade inte alls. Kanske gjorde jag fel eller så, men det blir nog ingen första-hands-produkt framöver... Idag la jag istället på ett ordentligt spritomslag som får dra ur eventuell smuts och hålla undan flugorna. Han är i alla fall inte halt utan är pigg och glad ändå. Dock börjar det märkas på honom att han varit ute i snart en vecka nu. Cosmo blir trött i mössan när han är ute dygnet runt, inte alls lika stissig som när man tagit ut honom ur hagen tidigare, utan tycker istället att det är ganska skönt när matte viftar bort jobbiga flugor och kliar på honom en stund. SötCosmon min!

Nu ska jag sova en stund och imorgon blir det full rulle från tidig morgon till sen kväll. Såå, as always, Vi hörs!
/CC

Sommarbete och investeringar inför kommande säsong!

Cosmo har det härligt just nu, men naturligtvis har han också fått sig ett sår på ena framkotan. Ingen är väl förvånad dock.. Det ser i och för sig rätt bra ut, men det är så bökigt med sårskador den här tiden på året. Infektioner av värmen, flugor som helst är i såret hela tiden och hästar i enorma beteshagar är inte de lättaste att bandagera. Jag införskaffade en slags plåsterspray på apoteket som förhoppningsvis gör lite nytta. Försökte först lägga ett spritomslag för att dra ur lite, men det hade Cosmo naturligtvis kliat ner så det hängde runt karleden på honom. Igår fick jag heller inte fånga honom. Hade grimman med mig ut och tänkte ta med honom till stallet en stund, men det tyckte Cosmo var en dålig idé. När jag höll grimman i handen fick jag inte ens komma nära honom. Så det blev till att lägga ifrån sig grimman och hålla på med honom lös, då trivdes han bättre.. KnasCosmo ;)
Elin (kolla in hennes blogg vetja!) skickade över ett par bilder från hoppningen i helgen. Tack för det! Ser ju riktigt bra ut tycker jag! Eller vad säger ni?
Ooops! Kom visst lite efter i det jääääättesprånget!


Sista språnget i första klassen.. Kanske därför matte är jättelycklig?!




Trött, men lycklig matte ;) (Alla ser rosetten va'?!?)


Hoppehäst!

Nej, nog med hoppning nu.. Igår var jag på Hästbiten på Söder och införskaffade mitt efterlängtade KANDAR!!! Rundsytt och brunt från Hubertus ;) Nu blir man taggad på dressyr och träning igen. Ska olja in det lite bara så det blir någon nyans mörkare och passar sadeln bättre. Lovar att lägga upp lite bilder på det med snart ;)
Planen är att Cosmo ska få vila den här och nästa vecka och sen kör vi lite mjukstart de andra två betesveckorna innan vi åker hem igen och kör på med träning ordentligt. Har börjat planera höstens tävlingssäsongen lite och det ser ganska bra ut tycker jag. Målet är att tävla så mycket som möjligt i höst för att få Cosmo att lugna sig på tävligsbanan och kunna lyssna och påverkas innanför dressyrstaketen. Lätt som en plätt, eller hur?!
Vi hörs!
/CC


Så har man visst en hopphäst då?!

Ja för gissa om Cosmo var duktig idag?! Har kändes fin redan från början och vi började första klassen fint. Jag försökte hålla ett högt tempo men efter lite korsgalopp och strul mot hinder nummer fyra blev det tyvärr ett stopp som fick oss (läs mig) ur balans och efter ytterligare ett försök kravlade vi oss över. Därefter var tempot för lågt och fick tredje stoppet på nästa hinder. Eftersom det var en Clear Round fick jag starta om, vilket jag gjorde och med ett jättestöd från i princip hela läktaren som hjälpte till att smacka på och påminna mig om att jag måste rida på framåt hela tiden. Det var det där med att lägga dressyrgaloppen på hyllan och istället rida på framåt i en mer öppen form. Sagt å gjort, jag gasade på och då skuttade vi över alla möjliga sorters hinder utan några som helst bekymmer - vilket betyder felfri runda och rosett! Jag har nog aldrig varit så glad över en felfri runda på en hoppbana!!

Efter hans fina prestation blev det en liten dusch för att svalka benen och sen fick han gå in i boxen och äta sin lunchmat. Strax därefter var det dags för nästa klass. Värmen var naturligtvis mer påtaglig nu och Cosmo kändes fin, men trött under framhoppningen. När vi sen kom in på banan var jag inte helt med på noterna och kände mig lite frånvarande faktiskt. Förmodligen på grund av både trötthet, utmattning och värmeslag. Första hindret gick bra, men sen orkade jag inte driva och vi fick ett stopp på tvåan. När han stannade kände jag hur fruktansvärt trött jag var och efter det kom vi till tredje hindret men inte längre. Jag avslutade med att återigen hoppa första hindret innan jag lämnade banan och var trots det jättenöjd över min duktiga häst! Tänka sig ändå, att dressyrhästen är så duktig på hoppning!? Stoppen handlade egentligen mest om att jag måste rida honom i ett högre grundtempo. Något som blir bättre och bättre, men som fortfarande behöver utvecklas en hel del. Elin tog lite bilder och en annan av stalltjejorna filmade vår första runda. Ska försöka få tag på dem så jag kan lägga ut det här så snart som möjligt!

När vi sen var klara var det bara att slänga på trailern efter bilen och lasta Cosmokatten. Tack Angelica för lånet! Sedan bar det av till Ekeby där Cosmo får gå på sommarbete med fyra andra valacker. Det är ju så häftigt när man släpper ihop hästar sådär, naturligtvis under förutsättning att det går väl! Där sprang de fem grabbarna och visade upp sina vackraste sidor allihopa och jag bara log,
För jag har världens vackraste och mest underbara häst...
/CC

Varm uppladdning och rapport efter svettig träning

Ja himlans vad varmt det är! Och vad varmt det var att rida igår! Ridhuset var som en bastu och svetten dröp om både hästar och ryttare denna eftermiddag. Cosmo var till en början lite seg, men kom igång när han insåg att vi faktiskt skulle hoppa. Roligt, tyckte Cosmo och försökte sig på ett och annat bocksprång istället! Hoppningen gick i alla fall bra och han skuttade över lådor och vattenmatta (Äntligen!!) utan några som helst bekymmer. Vi skrittade en stund medan de andra hoppade sina banor och när det senare var vår tur att hoppa vår 1,00 meters bana, hade Cosmos hoppfakrik stängt för dagen.. Tränare Sara vet dock hur han är och sa åt oss att hoppa upp lite på ett räcke för att få honom lite "på tå" igen. Sagt och gjort och det gick ju enkelt. Dags för banhoppning! Första hindret utan problem, andra hindret tvärnit. Jahapp. provar igen, då tvärnit även på första hindret. Hästen är nu helt låst och bara skriker att "Jag tänker inte hoppa mer, fattar'u väl!?!" Suck, det är verkligen dödläge när den där Anti-hopp-hästen Cosmo kryper fram från ingenstans. Jag trodde jag hade lyckats skrämma bort honom så han inte villa visa sig mer, men tydligen inte. Nej, där i värmen när jag var heeeelt slut och snart fick akut vätskebrist och värmeslag, så tog han naturligtvis tillfället i akt att komma fram och reta sin stackars matte.
Efter mycket tjat och strax innan matte gav upp hoppet, lyckades hon och hoppglada Cosmo lura iväg anti-hopp-Cosmo igen och vi skuttade över banan, dock lite lägre än planerat. När vi var färdiga löddrade Cosmostackarn av svett och mattes kläder gick i princip att vrida ur! Tack Anti-hopp-Cosmo för ett himla givande träningspass suckar matte och skakar på huvudet.
Igår kväll blev det att dra på jobbkostymen och jobba ett par timmar. När jag omkring kvart över två i natt äntligen är på väg hem ser jag ett par sms från käraste mamman. Jag hade totalt förträngt att jag skulle ta ut hästarna idag. men eftersom min mamma är världens bästa mamma, fanns ytterligare ett sms där hon skrev att hon tar hand om det så jag kan få lite sömn. Tack underbaraste mamman för det!!!
Dagen har sedan spenderats mestadels i stallet. Jag har fodrat och tagit in hästarna och tog ut Cosmo på en lång skrittur runt Näs senare på eftermiddagen. Tyvärr en massa mygg och bromsar och varmt, och Cosmo verkade ha oändliga mängder energi trots vårt extrempass i går, så det var bara att försöka hänga med i svängarna!
Efter lite middag och jordgubbar från mamma och pappas trädgårdsland (mums!) var det åter stallet för att utfodra djuren och putsa lite på utrustningen inför i morgon. Jag upptäckte då att mitt klubbschabrak är ordentligt framskuret, nästan som ett allroundschabrak, så det låg faktiskt riktigt bra under hoppsadeln. Så nu får Carro som hon vill, eller hur?! ;) Här kommer i alla fall lite bilder ifrån gårdagens träning. Mycket nöje!
Uppvärmningsskutt!




Läskiga lådor OCH planka går alldeles utmärkt!




Observera att vi faktiskt inte stannade på vattenmattan!!! Seger!


Crazy Horze ;)


Trött ekipage och inte helt snygga när vi är helt slutkörda!

Dessa bilder är himlans bra att ha i morgon. För om det skulle gå åt pipsvängen så har jag ju faktiskt bildbevis på att hästkraken kan hoppa egentligen... Vi hörs!
/CC

Dags för hoppning!

Yes, nu är det dags för lite hoppträning. Är på väg till stallet nu och ska träna inför söndagens tävling. Är riktigt taggad inför träningen, men blir mer och mer nervös inför söndagen.. Herrejössenammen! Ska det tävlas hoppning verkligen?! Känns lite konstigt.. Jag menar, ska man knoppa manen? Hur viktigt är det med vitt schabrak? (Jag har nämligen inget snyggt vitt hoppschabrak, så jag ska nog köra på blått) och mest är jag nervös över vad Cosmo ska säga när tävlingshindren kommer fram. Stora reklamskyltar och hinder med massa konstig text som är glänsande fina. Vi har ju nästan bara hoppat "vardagshinder" och någon gång ibland med lite koner och lådor i dem. Men Cosmo är dessvärre inte helt förtjust i lådor och konstiga grejer i hindret. Men men, vi kör på bara ;)
Tomas har semester i veckan, så han ville nog följa med och kika på träningen. Kanhända att han får med någon liten kamera också? Den som lever får se!
/CC

RSS 2.0