Sömnbrist kanske?

Ja, om man somnar vid tio och vaknar av telefonen när klockan är halv elva så har man nog sovit lite risigt dessförinnan. Eller vad tror ni? Jag tippar på det i alla fall. En mycket trött Christin begav sig hemåt från jobbet fredag eftermiddag och tog sig till stallet tillsammans med mamma. Hängde släpet på bilen, lastade in sakerna och hästen och begav sig tillbaka till Rimbo. Lastade ur hästen vid hagen, släppte ut hästen i gamla hagen tillsammans med kompisarna som kommit hem ett par timmar tidigare. Lastade ur grejorna i stallet och sen bar det av direkt hem till soffan och sängen. En riktig Törnrosasömn kan jag lova! Skönt, sa Christin!

Ja, som sagt, Cosmo fick flytta hem och har nu återtagit herraväldet i sin gamla hage tillsammans med kamraterna Roxy och Knasen. Tråkigt att man inte har möjlighet till större hage, men han har i alla fall gott sällskap och en av de bättre hagarna som finns att välja på. Han får nog vila idag också och sen ska han igång ordentligt i veckan.

Jag har förresten bokat in ett par tävlingar framöver. Vi börjar redan nästa helg på Lovisedal när grannklubben välkomnar till lokal dressyrtävling. Vi rider LB:1 och LA:1 och satsar mest på att han ska sköta sig på tävlingsbanan. Det är dessutom en utomhustävling, så det ska bli intressant att se hur han beter sig då. Sen har vi lokal hoppning på hemmaplan lördagen helgen därpå, så då får han nog gå en 0,90-bana om vi hinner med ett par träningar. Söndagen kommer vi rida en LA:1 i Hallstavik.


Så, nu har vi uppladdning i veckan. Blir lite bättre ordning på jobbet nu också när kollegrna kommer tillbaka från semestrar, så det ska bli skönt att få lite mer tid och energi över till Cosmo. Kram på er! Vi hörs!
/CC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0