Äntligen tillbaka!

Äntligen frisk och på väg tillbaka till vardagen igen. Cosmo mår i alla fall bra, trots att han fick lite vila under förra veckan när jag inte var i form för att rida riktigt. Mot slutet av veckan gick det bättre, så han fick springa lite på lina i fredags och sen tog vi oss ut en sväng i strålande soligt vinterväder på lördagen. Man kände faktiskt att det fanns lite vår i luften - Underbart och mycket efterlängtat!! Igår, söndag, var det också sol och fint och vi hade en liten träningstävling i hoppning som avslutning på sportlovet. Jag var domare/speaker och fick sitta i ett riktigt kallt ridhus, trots att solen värmde så skönt på utsidan. Men men, vad gör man inte?! ;)

Solens framtåg och varmare väder innebar ju tyvärr också en baksida... Snöras! Självklart när jag och Cosmo skulle rida dessutom. Jag hade precis börjat rida fram när halva taket på ridhuset skakade av sig ett rejält lass. Ljudet där inne var verkligen inte roligt! Cosmo blev stel som en pinne och försökte lokalisera varifrån det där otäcka ljudet kom. Han hoppade runt och försökte ta sig både fram och baklänges samtidigt i princip. Stackars busen, han visste verkligen inte var han skulle ta vägen, men jag försökte lugna honom så mycket som möjligt som jag gjorde allt för att försöka sitta kvar på honom. De där sekunderna det pågick kändes verkligen som en evighet, men så tillslut tystnade det. Alla ryttare i ridhuset satt kvar på sina hästar och det hade gått bra för oss alla. Cosmoliten fick jättemycket beröm när han varit så modig och duktig! Sen klarade vi oss från otäcka snöras under resten av ridningen. Sus var där och vi tränade lite. Det gick bra, med tanke på att vi inte gjort så mycket i veckan och snöraset som fick oss lite ur balans till en början.

För övrigt har vi också anmält oss till vår tävlingsdebut om två veckor! Vi blev pushade av klubbkompisarna att rida med i Div III-laget. Ja, vad säger man. Det är väl lika bra att börja nån gång, så nu är det spikat ;) Håll alla tummar ni kan!! Vi hörs! Kramar

PS. Så här såg det ut från fönstret i James box för ett par veckor sen.. Innan den där sista svängen med ca 20 cm snö landade dessutom, så nu är högen ännu högre! Galet mycket snö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0