Höstiga dagar

Ja, att hösten är här ett klart faktum! Vackert väder med hög och klar luft, gula löv och friska vindar. Kallt är det dock men när man får komma in och kryppa upp i soffan med en kopp te, är hösten nite så tokig ändå. Eller vad säger ni?

Cosmo har det precis som han haft det de senaste veckorna. Lugnt. Han tycker naturligtvis att det är urtrist, men imorgon (äntligen!) så kommer Svante och förhoppningsvis kan jag sätta fart igen mot slutet av veckan. Igår red mamma och hade tydligen fått träna käslutet ordentligt, för Cosmo körde ett par rodeovarv och försökte få stackars mamma att äta ridhusbotten. Men där fick Cosmo se sin överman i den matchen, för mammas måååånga år av erfarenhet och vana med galenhästar visar sig i de där situationerna. Mamma mot Cosmo 1-0! ;)

Ja, att Cosmo börjar lessna på att inte få röra på sig fullt ut är mer än uppenbart. När jag ryktade honom idag försökte han leka med allt och alla i sin närhet. Ville gärna äta upp ryktskrapan och fippla runt den i munnen, busa lite med sitt täcke, prova att äta upp sin matte (inte helt populärt från mattes sida), backa in i folk som råkade passera på gången, och så vidare, och så vidare, och så vidare... Ja, ni fattar. Han är en riktig pajas i alla fall och gör allt för att få något att leka med. KnasCosmo förstår dock inte att man får fler vänner om man tar fram öronen och ser lite glad ut. Cosmos taktik är snarare att hugga till sig någon som vill ägna honom lite tid och då är han lycklig en stund igen! Stackars liten Cosmo, har så dåligt samvete för honom när han inte kan gå ordentligt och att man dessutom har dåligt med tid att pyssla och gosa med honom. Nej, ett par timmar till per dygn skulle ju inte skada!

Nu blir det lite sömn och återhämtning efter Sveriges halvtaskiga match mot Holland. Inte för att jag hade satsat på vinst, men de hade inte behövt bli så bortspelade ju! Jaja, något jag lär mig mer och mer för varje dag med Cosmo är att det kommer nya möjligheter, så det är bara att ladda om!


Surmulen Cosmo på gången... Upp med mungiporna vetja! :)

Ha det skönt i höstvädret!
/CC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0