Sötnos är kär!

Ja, titta vilken liten raring! Cosmo har sen ett par veckor tillbaka en ny boxgranne, Jet-Set, på andra sidan stallgången. Och han är så kär i henne! Titta här får ni se ;)




Ja, visst är de gulliga!

I alla fall känns allt så himla bra efter Svantes besök igår. Känns skönt att liksom få komma igång igen. Skrittade Cosmo en stund innan behandlingen och han var pigg och glad, men spänd som en stålfjäder (för det hade ju börjat skymma! Hjälp, man vet ju aldrig hur många monster som kan gömma sig i skydd av mörkret!!) Matte fick sitta med hög beredskap hela tiden och så fort hon slappnade av en millisekund, passade Cosmo på att kasta sig för en sten eller när gruset på vägen låg lite annorlunda... Ja ni fattar. ;)

Nu ska jag åka och mocka åt hästkraken. Blir tvugen att börja lite tidigare än planerat på jobbet idag, så mamma lovade att ta en promenix med Cosmo ikväll sen. Dags att åka!
/CC

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh, vad gulligt!! Gaily har också fått en kärlek, vår grannens nya, snygga valack. Kul att hantera ett brunstigt sto...=)



Funderar också på att ta ut en equiterapeut, är ju guld värt och man kanske kan få lite nya stretchövningar också =) Hade ut en i våras och hon var kanon, till råga på allt har hon flyttat in i grannstallet =)

2010-10-14 @ 15:28:37
Postat av: Christin

Åh, raringar! Min lilla "valack" blir inte heller riktigt som han brukar när snygga tjejer passerar och nu har det flyttat in en massa nya hästar i samma stalldel som han bor, så han har sju ston och en valack kring sig nu... Ja, du fattar!



Ja, det är ju himla skönt när de fått behandlingar. Jag känner verkligen jätteskillnad på Cosmo direkt och har du fått henne som granne är det väl inget att snacka om ;) Hon lär ju inte debitera resorna iaf! ;)

2010-10-15 @ 10:31:12
URL: http://ccdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0